Jobbágyi Péter (Pepe)


Kicsi korom óta szeretek motorozni, ami egyre vadabb és merészebb stílusba csapott át. Az akrobatikus motorozást 2004 környékén kezdtem el Balázzsal. Első versenyem a Freestyle kategóriában 2006 Augusztus 20-án volt Kunmadarason, ahol 3. lettem. A következő évben, 2007-ben sikerült mind a négy fordulót megnyernem, így a Shox Freestyle bajnokság végén én kaphattam a legnagyobb kupát.
Év végén gyakorlás közben elszakadt az egyik térdszalagom, amit ekkor még nem vettek észre az orvosok, így a 2008as évet lesérülve kezdtem el. A sérülés meglátszott a teljesítményemen, elég erőteljesen befolyásolta az edzéseket és a versenyeket is. Végül így is sikerült a 2. helyen végeznem összesítésben.

A 2009-es év elején megműtötték a térdemet, a combomból pótolták a szalagokat. Ebben az évben felkértek, hogy legyek pontozóbíró, aminek nagyon örültem, így nem estem ki annyira a stunt életből és érdekes érzés volt, hogy akikre addig példaképként tekintettem, azokat pontozhattam a rehabilitáció mellett. A 8 hónapos felépülést követően ismét motorra ültem és már a 600ccm feletti kategóriában terveztem indulni, mivel ekkorra már készen lett a 2005-ös Kawasaki Zx 636-osom átépítése.
2010-ben kiváltottam a Stunt riding király kategória másod osztályos licenszét és év végén a 3. helyet sikerült bezsebelni összetettben. 2011-től az első osztályban versenyzek, ahol a középmezőnyben, a 6-7. helyen végzek többnyire.

A terepmotorozást is imádom, szeretek endurozni és krosszozni, nagyon jó edzesnek is, amikor a versenyekre készülünk fel. 1-2 extrém enduro versenyen is elindultam már. Foglalkozásomat tekintve mérnökként dolgozom, amit szerencsére össze tudok egyeztetni a sportolással.

Peter Jobbagyi | Hozd létre a saját névjegyed

Balla Balázs


A történet 2004-ben kezdődött amikor kifejezetten erre a célra vásároltam egy Yamaha robogót amivel eleinte csak mókának tartottam!

2006 Tavaszán vásároltam egy Piaggio Zip-et ami sokkal alkalmasabbnak tűnt erre a célra és így komolyabban vettem a sportot és az év aug 20.-án résztvettem az első versenyemen ami tanulópénznek bizonyult:)

2007 már résztvettem az országos bajnokságban 3. helyezést értem el!

2008 Sikerült szert tenni több szponzorra is köztük a MOTOROM KFT & Netfabrik Hungari KFT Akik jóvoltából 1 új Beta ARK robogót kaptam. Ebben az évben három bajnokságban vettem részt, köztük egy nemztetközin is, amit siekrült megnyernem.

Ezek mellé építettünk átforduló kerekes motort is amiben Mókus segített...igen látványossá sikerült:)

2011 a váltós korszak kezdete, amikor vásároltam egy Yamaha Tzr-t, amellyel a rengeteg bemutató miatt nem tudtam a versenyeken bemutatni tudásom, de a robogóhoz mérten kezesebb volt! Még 2011-ben hozzám kerult a jó öreg CBR f2 igy a Tzr még abban az évben be is fejezte a pályafutását :-) A naggyal 2 komolyabb bukásom volt, ami osszesen 8 hónap pihenést jelentett a motorozás számára. Jelenleg a D1 kategoriaban versenyzek, ahol sajnos már a karburátoros gép igen elavult de én egyelőre kitartok mellette ;-)