Az RRT Stunt csapata két jóbarátból áll, akik gyerekkoruk óta aktívan sportolnak és különböző projekteket valósítanak meg együtt.

Jobbágyi Péter (Pepe)

Kicsi kora óta motorozik, első motorja egy Yamaha Dt 50 volt. Ezzel tanult meg egykerekezni, amit később egy MZ ETZ 150-en folytatott. Ezzel az MZ-vel indult a magyar bajnokságban 2005-ben, noha akkor még Junior kategóriában. Ezzel 2007-ben országos az országos bajnoki címet is megszerezte. Azóta már az első osztályban versenyzik a jelenleg is használatban lévő Kawasaki ZX 636-al. Foglalkozását tekintve mérnökként dolgozik az autóiparban.

Balla Balázs

Pályafutását egy Yamaha Mint 50-el kezdte. Ez a robogó volt, amin az alapokat megtanulta, majd később egy Piaggio Zip 70-en tökéletesítette. Ekkor már a magyar bajnokságban versenyzett junior kategóriában. A Piaggiot hamar lecserélte egy Beta ARK 70-esre, amivel külföldi versenyeken is indult, sőt nemzetközi bajnokságot nyert. 2017-ben hivatalos Guinness rekordot állított be, amit még a mai napon sem tudtak felülmúlni. Civil foglalkozása az autóiparhoz köti.